25 ГОДИНИ REVALID®

Revalid® празнува своята 25-та годишнина! Поради този специален повод, Revalid Ви предага шанс да спечелите страхотни швейцарски награди. Имате шанса да спечелите някои от 25-те швейцарски часовника, 25-те швейцарски сешоара или 100-те комплекта с продукти Revalid, съставен от Ревитализиращ шампоан, Ревитализиращ балсам и Възстанвяваща маска.

НЕ ИЗПУСКАЙТЕ ШАНСА ДА СПЕЧЕЛИТЕ! 

СТРАХОТНИ ШВЕЙЦАРСКИ НАГРАДИ
 

Можете да спечелите някои от следните подаръци:

ШВЕЙЦАРСКИ ЧАСОВНИК

Качество и прецизност

Редом с швейцарското сирене и швейцарското джобно ножче, швейцарските часовници са една от емблемите на тази страна. Швейцарските часовници са символи на присъщите и дълбоко ценени швейцарски ценности за качество и прецизност.

ШВЕЙЦАРСКИ СЕШОАР

За професионално стилизиране

Красивата коса не е свързана само с използването на правилната козметика, но и на правилните инструменти, с които се грижим за нея. Сешоара несъмнено е един от уредите, с които най-често стилизираме косата си. Швейцарското качество е гаранция, че сте избрали правилната грижа, защото стайлингът може само да направи здравата коса още по-красива.

КОМПЛЕКТ ПРОДУКТИ

Доказано швейцарско качество

Продуктите за грижа за косата Revalid са специално създадена за поддържане на здравето на косата - отвътре и отвън. Комплектът с продукти за суха и изтощена коса съдържа Revalid Ревитализиращ Шампоан, Revalid Ревитализиращ балсам, Revalid Възстановяваща маска - перфектната комбинация за блестяща и здрава коса.

КАК ДА УЧАСТВАТЕ:

За да участвате в томболата за щвейцарските награди трябва да:

  • Закупите продукт/и на Ревалид*
  • Регистрирате номера на касовата бележка на revalid.bg/25promo

*Участието е обвързано с покупка.

ВЪВЕДЕТЕ ВАШИТЕ ДАННИ ЗА ДА УЧАСТВАТЕ В ТОМБОЛАТА!

sweepstake_form_desktop_BG

left
middle

Крайна дата: 30.11.2019г.

right

sweepstake_form_mobile_BG

form

Крайна дата: 30.11.2019г.