Media

СИСТЕМА СРЕЩУ КОСОПАДА!

 

Цялостна система на Revalid за стимулиране растежа на косата!


Произведена в Швейцария, системата на Revalid за стимулиране на растежа на косата се състои от новия Revalid стимулиращ шампоан и Revalid Regrowth серум. И шампоанът, и серумът съдържат иновативната активна съставка Redensyl. Тя се състои от две патентовани молекули от растителен произход, разработени да стимулират стволовите клетки на фоликулите, отговорни за растежа на косата.


Получени от растението лиственица и от листата на зеления чай, тези молекули са допълнително комбинирани с цинк, аминокиселини и глицин.  Така получената иновативна комбинация има стимулиращо действие върху растежа на нова коса, като едновременно с това подхранва и заздравява косата от корените.

По-добри заедно

Стимулиращият шампоан Revalid съдържа екстракт от пелин от Швейцарските Алпи и пантенол, благодарение на които нежно почиства косата и скалпа, като в същото време осигурява необходимата хидратация и укрепва структурата на косъма. По този начин косата получава грижата, от която се нуждае, и е подготвена за последващата стъпка в лечението против косопад с Revalid Regrowth серум. Той може да бъде нанесен директно след измиване на косата – без значение дали на суха или на влажна коса.

Видимо подобрение при по-голяма част от участниците в клинично проучване

Регенеративни медицински проучвания доказват, че Redensyl увеличава плътността на косата с 8%* - което съответства на 28,000 нови косъма след 3-месечна ежедневна употреба. След 84 дни, по-голяма част от тестваните отговарят, че отчитат забележимо подобрение на косопада и споделят, че биха закупили продукта
* В двойно-сляпо, плацебо-контролирано клинично проучване под наблюдение на обучени дерматолози, при формула с 3% Redensyl.

За REVALID

Revalid разработен през 1992 г. в Швейцария като цялостна грижа за косата и по- конкретно за лечение на косопад. Разработени от експерти, за да направят косата ви по-здрава и силна, висококачествените продукти Revalid предоставят решение на всяка нужда. Всички продукти са дерматологично тествани и произведени в Швейцария. www.revalid.bg

За EWOPHARMA

Ewopharma AG, със седалище в Шафхаузен, Швейцария, е компания за фармацевтичен маркетинг, с дейност фокусирана в страните от Централна, Източна Европа и Швейцария. С почти 60-годишно присъствие в региона, Ewopharma много добре познава тези пазари и има изключително успешно развитие в региона. Компанията обхваща всички аспекти на достъпа до пазара и етична търговия на лекарствени средства с лекарско предписание и на OTC продукти.

www.ewopharma.com